Prije korištenja usluga Internet trgovine www.fame.hr, molimo da pažljivo pročitate uvjete korištenja.

Ove internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Fame Commerce d.o.o., Sisačka 6a, Velika Gorica, te služe kao elektroničko prodajno mjesto obrta – internet trgovina. Uvjeti poslovanja Internet trgovine www.fame.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP NN br. 41/14) i Zakonom o obveznim odnosima (ZOO) te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 81. ZZP. Svaka posjeta i kupovina putem Internet trgovine www.fame.hr podrazumijeva  da ste pročitali uvjete korištenja, te da ste u potpunosti suglasni s istima.

KUPAC

Kupac je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini www.fame.hr.

CIJENE

Cijene su izražene u eurima i kunama. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave. U cijenu nisu uključeni troškovi dostave koji se naplaćuju prilikom preuzimanja robe.

NARUDŽBE

Svi proizvodi naručuju se putem elektronskog obrasca. Kako bi izvršili kupovinu proizvoda putem www.fame.hr potrebno je registrirati se te navesti svoje ispravne podatke u registracijskom obrascu ili kupovati kao gost te navesti svoje ispravne i točne podatke u obrascu. Nakon što je registracija izvršena možete započeti s procesom narudžbe. Izričito je zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka te lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe. U slučaju netočnosti ili nepotpunosti podataka prodavatelj nije dužan naručenu robu isporučiti kupcu.

JAMSTVO

Proizvodi imaju garanciju u trajanju od 1 godinu, osim ako na proizvodu nije drugačije navedeno. Garancija ne vrijedi za oštećenja koja su se dogodila uslijed nepravilnog rukovanja proizvodom i neprimjerenog održavanja. Uređaj se mora koristiti u skladu s uputama i ostalim općim uputama koje su važeće za uređaje i opremu. Proizvođač kao davatelj jamstva jamči da je proizvod/uređaj potpuno funkcionalan i spreman za redovito korištenje u svrhu kojoj je uređaj namijenjen. Garancija se može uvažiti samo ako uz pokvareni očišćeni proizvod priložite sve pripadajuće dodatke i račun.

TRAJANJE I RASKID UGOVORA

Ovi Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između tvrtke Fame Commerce d.o.o. i krajnjeg korisnika.Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to ispunjenim obrascem koji Vam šaljemo, a možete ga poslati na adresu: Fame Commerce d.o.o., Sisačka 6a, 10410 Velika Gorica ili na email: info@fame.hr
Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora možete elektronički ispuniti i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača iznosi 14 dana, a započinje teći od dana kada je vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili prilikom narudžbe, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe koja je predmet ovog ugovora. Ako jednostrano raskinete Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili umanjen za troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca bit će izvršen na Vaš račun ili u slučaju kartičnog plaćanja i plaćanja karticom na rate, povrat će izvršiti banka. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam je roba  vraćena i provjerena.

Prilikom zamjene proizvoda u slučaju Vaše odluke, proizvod vraćate u svojem trošku te nakon provjere proizvoda od strane Fame Commerce d.o.o., šalje se zamjenski proizvod.

Prilikom jednostranog raskida ugovora, morate izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada ste, sukladno članku 74. Zakona o zaštiti potrošača, obavijestili Fame Commerce d.o.o. o svojoj odluci da raskidate ugovor. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastili za primanje robe.
Izravne troškove povrata robe morate snositi sami sukladno članku 77. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača.

ODGOVORNOST POTROŠAČA ZA UMANJENJE VRIJEDNOSTI ROBE

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Molimo kupce da obavezno paze na ambalažu koja je sastavni dio proizvoda. Nije dozvoljeno lijepiti, šarati ili na bilo koji drugi način uništavati ambalažu (npr. kutije od lampi, brusilica ili ventilatora).

Postotak umanjenja iznosa povrata obzirom na stanje originalne ambalaže vraćenog proizvoda:
Neoštećena ambalaža: 0 €
Oštećena ambalaža: 10 €
Bez originalne ambalaže: 20 €
Postotak umanjenja iznosa povrata obzirom na stanje vraćenog proizvoda:
Proizvod originalno zapakiran i nekorišten: 0%
Proizvod nije korišten, već isključivo isprobana funkcionalnost: 0%
Proizvod je vidljivo korišten: 100%
Proizvod je oštećen od stane kupca: 100%

RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA

Ovim putem Vas obavještavamo da svaki spor rješavamo mirnim putem – sporazumno, kao i o Vašem pravu da koristite mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova pravom pokretanja postupka izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave Sudu časti Hrvatske gospodarske Komore, i/ili podnošenjem prijedloga za mirenje Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori.  KUPNJOM PROIZVODA KUPAC PRIHVAĆA UVJETE POSLOVANJA.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, članak 8, kupac može svoje pisane prigovore poslati na e-mail: info@fame.hr ili poštom na adresu: Fame Commerce d.o.o., Sisačka 6a, 10410 Velika Gorica.

Na sve primjedbe i prigovore tvrtka Fame Commerce d.o.o. odgovoriti će u roku od maksimalno 15 dana. Tvrtka Fame Commerce d.o.o. je dužan bez odgađanja pisanim putem potvrditi primitak prigovora koji je predan neposredno u njegovim poslovnim prostorijama.

Back to Top
Dodano u košaricu
Košarica
Zatvori

Nema proizvoda u košarici.

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama možete saznati na našim stranicama.