FAME obrt poštuje privatnost i štiti osobne podatke svojih korisnika, poslovnih partnera ili drugih osoba s kojima ostvaruje poslovnu suradnju, a čije osobne podatke prikuplja i obrađuje u svom svakodnevnom poslovanju.

PODACI KOJE PRIKUPLJAMO:

Pristupom Internet trgovini www.fame.hr automatski se prikupljaju pristupni podaci koji uključuju sljedeće informacije:

  • vrijeme i datum pristupa
  • adresa web stranice kojoj ste pristupili i kojoj pristupate
  • sadržaj zahtjeva (adrese i nazivi traženih datoteka)
  • informacije o korištenom pregledniku i operativnom sustavu (verzije, postavke jezika)
  • online identifikacijski podaci (npr. IP adresa, identifikacija uređaja, ID-ovi sesija)
  • poruke o pogreškama, gdje je to primjenjivo (ako se traženi sadržaj ne može prikazati)
  • posljednja posjećena stranica na kojoj ste putem poveznice preusmjereni na našu stranicu

 

Prilikom registracije i kupovine putem Internet trgovine www.fame.hr možemo prikupiti sljedeće podatke: ime, prezime, OIB tvrtke, adresa, mjesto, država, email adresa, kontakt telefon, podaci o plaćanju, podaci o povratima i reklamacijama, brojevi narudžbi, ime tvrtke i kontakt osobe, adresu tvrtke i OIB.

FAME obrt će dijeliti vaše osobne podatke u slučajevima kada to zahtjeva realizacija ugovora za kupnju proizvoda ili usluga:

Dostavnoj službi s kojima ima trajni ugovor za isporuku paketa. Pružatelj usluga distribucije može od Kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom osobnog preuzimanja robe, a sve u svrhu realizacije usluge isporuke paketa i evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako Kupac odbije dati ove podatke, paket mu neće biti uručen.

U bilo kojem trenutku, svi registrirani subjekti imaju pravo zatražiti kopiju podataka koje držimo o vama. Podatke koje držimo o vama a koji su netočni ili nepotpuni imate pravo ispraviti. U određenim okolnostima možete tražiti brisanje podataka koje imamo o vama. Zahtjev možete poslati na info@fame.hr ili ažurirati podatke u „Korisnički račun“

Back to Top
Dodano u košaricu
Košarica
Zatvori

Nema proizvoda u košarici.

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama možete saznati na našim stranicama.