Profesionalna pegla za keratinski tretman i regenaraciju kose

Sku: FA01210

99,50  (749,68 kn)

Rok isporuke 10 - 15 radnih dana

Količina:
Compare

ULTRA & INFRA DIGITAL Ultrazvučna pegla za kosu za infracrvenu rekonstrukciju kose i keratinski tretman.

Moderno i tehnološki napredna pegla koja proizvodi ultrazvuk s infracrvenom zrakom za uvođenje kozmetike u duboke dijelove kose. Uz njegovu pomoć možete izvoditi tretmane za regeneraciju kose, posebno preporučene za proizvode koji sadrže keratin. Može se koristiti u procesu bojanja za pojačavanje i poboljšanje trajnosti boje. Pegla ne generira toplinu, pa ne ispravlja kosu.
Opis primjene:
Bojanje kose, kao i njega i njega nisu uvijek 100%. Djelotvorni . Kosa najčešće hranjive sastojke i pigmente ne apsorbira u potpunosti, jer je folikula zaštitna barijera koja sprječava prodor vrijedne tvari sadržane u kozmetici – u duboke dijelove kose. Zahvaljujući našem proizvodu, razina apsorpcije spomenutih sastojaka povećava se za 40-60%. To je zato što ultrazvuk razgrađuje tekuću strukturu kozmetike na mikro čestice koje zbog svoje veličine lakše, dublje i u većoj količini prodiru u kosu. Inovativno ULTRA glačalo & INFRA DIGITAL se ne zagrijava, djeluje na sobnoj temperaturi jer je visoka temperatura štetna i negativno utječe na stanje kose. Folikula dlake širi se kada je izložena toplini, što uzrokuje gubitak vode iz kose i razgradnju bjelančevina.
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja se koristi u ULTRA & INFRA DIGITAL, profesionalci će moći pružiti svoje usluge na još učinkovitiji način. Učinci tretmana i tretmana regeneracije kose u salonu dobit će novu dimenziju i kvalitetu koja do sada nije bila moguća.
Savjeti za upotrebu alata:
– Operite kosu prikladnim šamponom. Zatim kosu temeljito isperite mlakom vodom. (poželjni regenerirajući šamponi)
– Sušite kosu fenom dok ne bude oko 80% suha.
– Podijelite kosu u nekoliko serija
– U slučaju njegujućih i kondicionih tretmana, nanesite kremu na kosu, na pr. mješavinu tekućine s uljem za restrukturiranje ili nekom drugom vrstom regeneratora / maske, temeljito umasirajte na kosu.
U slučaju bojanja, nanesite smjesu za bojanje na kosu i temeljito umasirajte.
– Sada upotrijebite alat Iron Repair Sauna, stegnite svaki dio kose oko 3-5 puta svaki na isti način kao i peglu za kosu, sve dok se hranjive tvari u kremi potpuno ne upiju.

Zahvaljujući ultrazvuku, kosa učinkovito apsorbira hranjive sastojke i pigment, a infracrvene zrake izravno obnavljaju oštećeno tkivo kose. To se događa bez potrebe za zagrijavanjem kose, što sprječava oticanje i širenje kose. Sve će to obnoviti koru kose (premaz), spriječiti dijeljenje vrhova i lomljenje kose. Elastičnost kose će se ojačati, a djelovanje hranjivih sastojaka i pigmenata ubrzati i poboljšati.
Tehničke specifikacije:

 • Ljestvica infracrvenog zračenja: 6800 hz (680nm)
 • Frekvencija ultrazvuka: 36.000 vibracija / sekundu
 • Napon: 110 – 240V
 • Frekvencija: 50 – 60 Hz
 • Snaga: 20W
 • Napon: 35VDC
 • Dimenzije pločice – 25 x 90 mm

Napomena: nakon preklapanja ploča uređaja dulje od 10 sekundi, ultrazvuk će se automatski isključiti, nakon otvaranja ploča, ponovno će se pokrenuti.

Garancija: 6 mjeseci

Fame shop garantira da proizvod nema vidljivih grešaka, te će ispravno funkcionirati ukoliko se pravilno primjenjuju upute za korištenje. Svi eventualni kvarovi bit će besplatno otklonjeni u našem servisu u jamstvenom roku.
Jamstveni rok počinje od prvog dana kupnje i traje 6 mjeseci. Jamstvo se priznaje uz predočenje računa.

Jamstvo se ne priznaje u slučaju:

 • ako kupac ne predoči račun
 • ako kupac nije pravilno primijenio upute za korištenje
 • ako je proizvod otvaran i popravljan od strane neovlaštene osobe u trajanju jamstvenog roka
 • ako su kvarovi na proizvodu nastali oštećivanjem zbog nepropisne uporabe
 • ako su kvarovi na proizvodu nastali djelovanjem više sile kao što su: udar groma, strujni udar u električnoj mreži, elementarne nepogode i sl.
 • ako je kvar nastao greškom sustava na koji je proizvod priključen

*** Rok za isporuku je 7-10 radnih dana.

Back to Top
Dodano u košaricu
Košarica
Zatvori

Nema proizvoda u košarici.

Profesionalna pegla za keratinski tretman i regenaraciju kose

99,50  (749,68 kn)

Rok isporuke 10 - 15 radnih dana

Količina:

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama možete saznati na našim stranicama.