Hauba zidna GABBIANO

Sku: FA01221

265,50 

Rok isporuke 10 - 15 radnih dana

Količina:
Compare

Opis

Sušilo za kosu Gabbiano Hood
Grijaći elementi od nehrđajućeg čelika

Tehničke specifikacije:

kontrola podešavanje vremena od 0-60 min

Snaga: 1000W

Haube za sušenje kose jedna su od najkarakterističnijih frizerskih pomagala – možemo je naći u praktički svakom frizerskom salonu. Takve sušilice ne samo da suše mokru kosu, već su korisne i tijekom različitih tretmana kose. Trenutno sušila za kosu koja se koriste u frizerskim salonima ne samo da suše kosu, već je i njeguju. Prije svega, često su opremljeni mogućnostima ionizacije – tako nam se nakon korištenja takvog sušila, kosa potpuno rasterećuje kada su u pitanju električni naboji. Kao rezultat toga, odmah nakon sušenja su elastičniji i bolje se slažu. Također možete odmah primijetiti da postaju sjajniji – to je zato što se folikula dlake tijekom ionizacije zatvara, što kao rezultat postaje glađu i sjajniju kosu.

Garancija: 12 mjeseci

Fame shop garantira da proizvod nema vidljivih grešaka, te će ispravno funkcionirati ukoliko se pravilno primjenjuju upute za korištenje. Svi eventualni kvarovi bit će besplatno otklonjeni u našem servisu u jamstvenom roku.
Jamstveni rok počinje od prvog dana kupnje i traje 12 mjeseci. Jamstvo se priznaje uz predočenje računa.

Jamstvo se ne priznaje u slučaju:

ako kupac ne predoči račun

ako kupac nije pravilno primijenio upute za korištenje

ako je proizvod otvaran i popravljan od strane neovlaštene osobe u trajanju jamstvenog roka

ako su kvarovi na proizvodu nastali oštećivanjem zbog nepropisne uporabe

ako su kvarovi na proizvodu nastali djelovanjem više sile kao što su: udar groma, strujni udar u električnoj mreži, elementarne nepogode i sl.

ako je kvar nastao greškom sustava na koji je proizvod priključen

*** Rok za isporuku je 7-10 radnih dana.

Back to Top
Dodano u košaricu
Košarica
Zatvori

Nema proizvoda u košarici.

Hauba zidna GABBIANO

265,50 

Rok isporuke 10 - 15 radnih dana

Količina:

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama možete saznati na našim stranicama.