Ultrazvučni ovlaživač zraka BeHealthy, 4 L

399.00 kn (52.96 €)

Na zalihi

SKU: FA03101 Kategorije: ,

Ultrazvučni ovlaživač zraka.
Kada tražite pametno rješenje koje će funkcionirati u vašem domu, stanu ili uredu, preporučujemo ovlaživač zraka BeHealthy.
Zahvaljujući velikom spremniku za vodu kapaciteta 4 l može raditi dugo vremena. Osim toga, ima senzor razine vode koji automatski prekida napajanje kada nema vode. Ugrađena su LED pozadinska svijetla s mogučnošću promjene boje.
Hladni mjeseci i grijanje u domovima obično su povezani sa suhim zrakom, što može biti iznimno neugodno. Suha koža i svrbež, problemi s dišnim sustavom i grlom najčešći su znakovi da vrijedi razmisliti o tome kako ovlažiti zrak u neposrednoj blizini.

Ovlaživač ima funkcije kao što su:

– Posebna komora za funkciju aromaterapije
– Noćni način rada
– Higrometar s podesivom razinom vlažnosti od 45% do 90%
– Spremnik se puni odozgo
– Daljinski upravljač
– Moderan LCD zaslon
– Podešavanje snage ovlaživanja

Tehničke specifikacije:
Tip: Automatski
Raspon vlažnosti: Od 45% do 90%
Razina buke: <35 dB Vrsta ovlaživanja: Ultrazvučno Namjena: Dom / Ured Napajanje: 220 - 240 V Senzor razine vode i signalizacija: Da - automatsko isključivanje struje kada postoji nema vode Podešavanje snage puhala : Da Odvod magle: Podesivi odvod magle Pokrivenost: Do 40m2 Aromaterapija: Da Lampa: LED rasvjeta u više boja Automatsko gašenje: Da Spremnik vode: 4 L Timer: Da - raspon od 1 - 12 H Daljinski upravljač: Da Ploča osjetljiva na dodir: Da Zaslon: LCD Higrometar: Da Ultrazvučna tehnologija: Da Ionizacija zraka: Da Boja: Bijela Garancija: 6 mjeseci Fame shop garantira da proizvod nema vidljivih grešaka, te će ispravno funkcionirati ukoliko se pravilno primjenjuju upute za korištenje. Svi eventualni kvarovi bit će besplatno otklonjeni u našem servisu u jamstvenom roku. Jamstveni rok počinje od prvog dana kupnje i traje 6 mjeseci. Jamstvo se priznaje uz predočenje računa. Jamstvo se ne priznaje u slučaju: ako kupac ne predoči račun ako kupac nije pravilno primijenio upute za korištenje ako je proizvod otvaran i popravljan od strane neovlaštene osobe u trajanju jamstvenog roka ako su kvarovi na proizvodu nastali oštećivanjem zbog nepropisne uporabe ako su kvarovi na proizvodu nastali djelovanjem više sile kao što su: udar groma, strujni udar u električnoj mreži, elementarne nepogode i sl. ako je kvar nastao greškom sustava na koji je proizvod priključen

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ultrazvučni ovlaživač zraka BeHealthy, 4 L”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)