354 Violet – 10 ml

Sku: FA2035

8,00 

Posebna ponuda trajnih lakova 2+1 gratis

Na zalihi

Količina:
Compare

Opis

Nova generacija LED/UV trajnih lakova posebne formule.
Odlična pigmentacija omogućuje prekrivanje u samo jednom sloju. Vrijeme polimerizacije je 120 sekundi u UV lampi i 90 sekundi u LED lampi

ZNAČAJKE:

Intenzivne boje s izvrsnim prekrivanjem

Jednostavna i brza aplikacija zahvaljujući posebno dizajniranoj četkici

Brza obrada nokta

UPUTE ZA KORIŠTENJE:

Nokat pripremite sa finom rašpicom gradacije 240 grita.
Nanesite bazu na cijelu površinu pripremljenog i turpijanog nokta. Pazite da ne oštetite prirodni nokat prekomjernim rašpanjem.
Važno je da su zahvaćeni slobodni rubovi noktiju. Zatim polimerizirajte u UV ili LED lampi.

Sada nanesite boju na cijelu površinu nokta i polimerizirajte u UV ili LED lampi. Da biste pojačali boju, ponovite ovaj korak iako nije nužan jer je odlična prekrivenost i sa samo jednim slojem.

Nanesite sjaj preko cijele površine nokta pazeći da zahvatite i slobodne rubove.
Nakon polimerizacije pustite sjaj da se hladi pola minute, a zatim uklonite ljepljivi sloj ukoliko koristite sjaj koji se odmašćuje.
Ukoliko ste koristili NO WIPE sjaj, pustite nokte da se ohlade pola minute prije nego što nastavite s drugim aktivnostima.

Kako bi uklonili materijal s noktiju, preporučujemo skidanje brusilicom ili rašpicom.
Materijal možete ukloniti i sa Soak off removerom na način da isturpijate sjaj, natopite blazinicu Soak off removerom i umotate 10 minuta u foliju.

Back to Top
Dodano u košaricu
Košarica
Zatvori

Nema proizvoda u košarici.

354 Violet – 10 ml

8,00 

Na zalihi

Količina:

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama možete saznati na našim stranicama.